Barion Pixel

Az Éva magazin remek cikkében elolvashatjátok, Zubor Rozi – IgenAnya  Az ÉvaMagazin.hu főszerkesztője, 3 gyermekes #IgenAnya.

A Mesélj, Anyukám! és a Micsoda nők voltak! podcastok műsorvezetője, Média a családért-közönségdíjas újságíró tollából.

Kaszinózásból babahordozó vállalkozás: „Rugalmasság és újratervezés a mottóm, a káosz a védjegyem”

Hogy miért szeretem a kézműves, hazai alkotók termékeit? Mert olyan jó sztorik vannak mögöttük! Itt van például a Möbius. Ha azt mondom: babahordozó márka, akkor mindenki a kendőkre gondol. Meg hogy szegény gyerek kap-e levegőt. Először is, naná, hogy kap, és ezt Szabó-Fige Tímea, a márka alapítója édesanyaként maga is kipróbálta és bizonyíthatja. Másodszor, miután rájött, hogy milyen jó dolog is hordozni, és ezt szeretné akár hóban, akár esőben is tenni, fogott egy nagy kukazsákot és addig vagdosta és alakítgatta, míg hordozókabát lett belőle. És ezért többek közt én is nagyon hálás vagyok, hiszen ennek a sztorinak köszönhetően tudom most én is a harmadik gyermekemet hordozni, akár esőben is. Ugye, milyen jó sztori? Hasonlóból akad még bőven a Timivel készített interjúban, úgyhogy szerintem mindenképp olvassátok el. Újabb csoda nőt, újabb inspiráló igenanyát van szerencsém bemutatni nektek!

Az eredeti cikk itt olvasható:

https://www.evamagazin.hu/mobius-szabo-fuge-timea-igenanya-interju-146349?fbclid=IwAR3yTvW8vYcnmY7ZnTa9ky1_RgzDduN9sY4uPOq-xJP8wy-sH2tiv5LPnRc