Barion Pixel
Möbius 3:1-ben csatos hordozó: Csatosaink nagy előnye az átalakíthatóság.
Egy eszköz megvételével valójában 3 eszközt kapnak a vásárlók, hiszen a csatos magassága és terpesze fokozatosan állítható így a babához igazítható 4 hónapos kortól egészen a hordozós kor végéig. Kisbabáknak derékba csatlakozási lehetőség, hogy a kicsik gerincét maximálisan tehermentesítsük. Nagyobb ülni tudó babáknak bodyba csatlakozási lehetőség és a már járni tudóknak onbuvá alakítható a derékpánt kiiktatásával.  Ami az igazi kis örök mozgók, le fel kéredzkedők cipelésében igazi kincs.
Derék és vállpántok 100% pamut sávolyszövésű magas kopásállóságú igazán strapabíró anyagból készülnek, Duraflex csatok és hevederek felhasználásával. Jól párnázottak. Vastag derékpánt csatja két oldalra húzható, hogy a derekat, a keresztcsontot és a méhet tehermentesítsük a baba súlyától. Felső létracsat rejtett, a kis kezek és éhes babaszájak elöl, így a hordozó személy könnyen tudja állítani, de a baba elől rejtve marad a csat. 
Baby 3:1-ben csatos hordozó: Ha a legkisebbeknek keresel csatost hosszú távra, ez a te eszközöd, mivel 2 hónapos kortól 3 éves korig használható. Állítható magasság és terpesz. Max. terpesz 43cm, max. magasság középen mérve 36cm . Min. terpesz 20 cm, min. magasság középen mérve 26cm.
A Baby csatos és a sima 3:1-ben között a max. terhelhetőségnél nem a baba súlya, hanem a centik döntenek.
Alapjában véve szabása minden ugyanaz a két eszköznek, csak a Baby csatos sokkal kisebb babánál is használható már .

Higéniai szempontból mi mindig szoktunk pántrágókát / pántvédőt ajánlani hordozóinkhoz.

Mi is az a Pántrágóka?

Célja, hogy megvédje a hordozó pántját, csatját. Gyerekek nagyon szeretik rágcsálni. Használatával  kíméled a hordozód,mert nem kell olyan gyakran mosnod, mert elég ha csak a pántvédőt/pántrágókát leveszed és csak azt mosod ki. Patentos, így át tudod rakni autós hordozó pántjára, vagy bármilyen hordozó eszközre. Lehetőség van rendelni a hordozó kendő anyagából …de ha más kendőből szeretnél akkor itt tudod ki választani. Pántrágóka | Möbius-fashion (mobius-fashion.com)