Barion Pixel

Möbius Newborn -Újszülött csatos hordozó

Ha a legkisebbeknek keresel csatost, ez a te eszközöd, mivel újszülött kortól 1 -1,5 éves korig használható.

Ez egy olyan eszköz ami a legjobban utánozza a kicsik számára a kendő kötést, de a szülőknek gyors és praktikus csatos megoldását adja. Ideális lehet azoknak, akik félnek a kendő kötésétől, vagy apukáknak akik szívesen hordoznának de kendőzni nem szeretnének.

Nincs átcsatolási lehetőség, ez csak kisbabáknak való hordozóeszköz.

A newborn hordozó vállpántja, a derék részbe csatlakozik, a babák lába alatt, ezzel utánozva a legoptimálisabb kendőkötést a kicsik számára, ahogy anyaga is egy finom könnyen idomuló a picik testéhez jól simuló anyag.

Möbius csatos hordozónk kívül -belül 100% pamut waffel kendőből készülnek.

 

Derék és vállpántok 100% pamut sávolyszövésű magas kopásállóságú igazán strapabíró anyagból készülnek, Duraflex csatok és magas minőségű hevederek felhasználásával. Jól párnázottak. Vastag derékpánt csatja két oldalra húzható, hogy a derekat, a keresztcsontot és a méhet tehermentesítsük a baba súlyától. Felső létracsat rejtett, a kis kezek és éhes babaszájak elöl, így a hordozó személy könnyen tudja állítani, de a baba elől rejtve marad a csat.  Alaptartozék az alvócsuklya. A hordozó terpesze és magassága a többi hordozónkhoz hasonlóan fokozat mentesen állítható.

A hordozás fontos, nem úri hóbort hanem a csöppségek anyaméhben töltött idejének meghosszabbítása. Mostmár tudjuk, hogy gyermekeink egyedülállóan más utódokhoz képest magatehetetlenül születnek. Nem olyan önellátóak mint más az állatvilágban lévő utódok, hanem 100% -ban szüleikre vannak hagyatkozva. Ez amiatt van ,mivel az anatómiánk a két lábon állással megváltozott és egyszerűen a női szervezet nem bírja tovább hordani méhen belül fejlődni hagyni utódait, így megszületünk, és a külvilágban szüleink által gondoskodva fejlődünk tovább. A hordozással ezt a méhen belüli állapotot tudjuk utánozni a kicsiknek, hiszen hasonló pózba kerülnek az apróságok mint anyukájuk hasában. Ringatóznak, a gravitációtól szinte mentesen egy meleg szűk biztonságot nyújtó helyen, miközben a szívverést hallják, ezt a kedves és számukra egyetlen ismerős hangot a világban. Ezért a hordozás megnyugtató, mind a kicsi mind az anya számára. Az apukák kötődését is elősegíti ez a merőben új és intim élmény.

Hordozóinkat Normál derékpánttal szállítjuk.( a normál derékpánt és az XS-es is hosszú hevederrel van ellátva, hogy apukák is tudjanak benne hordozni, a párnázás hossza csak a női anatómia számára fontos) Amennyiben kisebb méretű derékpántot kérsz XS- es (köldöknél mért derékbőség 78 cm vagy az alatti) méret vagy ezt a megjegyzés rovatba írd fel.

Itt tudod megrendelni: Newborn hordozók | Möbius-fashion (mobius-fashion.com)