2:1 ben hordozó dekoros választható dekorral

29000 Ft

2:1 ben hordozó pamut sávoly anyaggal . Együtt nő a babával és onbuvá alakítható.
Állítható magasság cipzárral és centinként állítható terpesszel . Ülni tudó kortól 4 éves korig jó. Nagyobb ülni tudó babáknak bodyba csatlakozási lehetőséggel és a már járni tudóknak onbuvá alakítható a derékpánt kiiktatásával. Derék és vállpántok 100% pamut sávolyszövésű magas kopásállóságú igazán strapabíró anyagból készültek.Jól párnázottak. Felső létracsat rejtett a kis kezek és éhes babaszájak elöl így a hordozó személy könnyen tudja állítani de a baba elöl rejtve marad a csat. Max terpesz 55cm max magasság középen mérve 43 cm három irányban állítható pántok National Molding és Duraflex csatok és hevederek felhasználásával készült. A derék pánt csatja két oldalra húzható.Vastag derékpánttal, hogy a derekat, a keresztcsontot és a méhet tehermentesítsük a baba súlyától.
Normál derékpánttal szállítjuk amennyiben xs es (köldöknél mért derékbőség 78 cm vagy az alatti)
vagy xl es derék (köldöknél mért derékbőség 100 feletti) részt is kérhetsz hozzá ezt a megjegyzés rovatba írd fel.
A kiválasztott dekort /ami a galériában van/ a megjegyzés rovatban tüntesd fel . A dekorhoz igazítjuk a hordozó alap színét.

Elfogyott

Leírás

Sávoly anyagból készült pamut dekoros 2:1 ben hordozó .

Mely a már stabilan ülni tudó gyereket szolgálja ki a hordozós kor végéig . Együtt nő a babával és mozgás fejlődését, mozgás igényét figyelembe véve onbuvá alakítható. Terpesze max. 55 ös és magassága 3 méretre állítható cipzár segítségével.

Anyaga 100% pamut sávoly szövéssel . Váll és derékrésze jól párnázott stabilan tart és kíméli az hordozó személy derekát. A baba súlyát fenék és comb részre vezeti le így a nagy súlyú baba is szinte észrevétlenül hordozható benne.
A kiválasztott dekort /ami a galériában van/ a megjegyzés rovatban tüntesd fel . A dekorhoz igazítjuk a hordozó alap színét.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2:1 ben hordozó dekoros választható dekorral” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük