Möbius 3:1-ben hordozó Little Frog Sunny Labradorite

42000 Ft

Kívül belül  kendő. Állítható magasság és terpesz. 4 hónapos kortól 4 éves korig jó. Kisbabáknak derékba csatlakozási lehetőség hogy a kicsik gerincét maximálisan tehermentesítsük. Nagyobb ülni tudó babáknak bodyba csatlakozási lehetőség és a már járni tudóknak onbuvá alakítható a derékpánt kiiktatásával. Derék és vállpántok 100% pamut sávolyszövésű magas kopásállóságú igazán strapabíró anyagból készültek.Jól párnázottak. Felső létracsat rejtett a kis kezek és éhes babaszájak elöl így a hordozó személy könnyen tudja állítani de a baba elöl rejtve marad a csat. Max terpesz 50cm max magasság középen mérve 43 cm három irányban állítható pántok National Molding és Duraflex csatok és hevederek felhasználásával készült. A derék pánt csatja két oldalra húzható.Vastag derékpánttal, hogy a derekat, a keresztcsontot és a méhet tehermentesítsük a baba súlyától.
Normál derékpánttal szállítjuk. Amennyiben kisebb méretű derékpántot kérsz XS- es (köldöknél mért derékbőség 78 cm vagy az alatti) méret vagy
ezt a megjegyzés rovatba írd fel.

 

 

Elfogyott

Leírás

3:1-ben csatos hordozó

Hordozóink minőségi kendő anyagokból készülnek .Kívül különböző ismert kendőmárkák kendőiből belül pedig egy erős gyémántsávoly szövésű kendő kerül amit színben az adott hordozóhoz igazítunk.

Csatosaink hatalmas előnye az átalakíthatóság . Egy eszköz megvételével valójában három eszközt kapnak a vásárlók .

Hiszen derékpántba kötési lehetőséggel 4 hónapos kortól használható az eszköz, mivel így a baba súlya nem vezetődik vissza rá hanem azt teljes mértékben a szülő viseli mint a kendőknél.

 

Csatlakoztatható a bodyba /ahová a legtöbb csatosnak van csatlakozási lehetősége/ így a már stabilan ülni tudó, totyogó baba használhatja .

Majd a hordozós kor legvégén a derékpánt kiiktatásával átalakítható onbuvá az eszköz . Ami az igazi kis örök mozgók, le fel kéredzkedők cipelésében igazi kincs.

A csatos magassága és terpesze fokozatosan állítható így a babához igazítható 4 hónapos kortól egészen 110 es ruhaméretig.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Möbius 3:1-ben hordozó Little Frog Sunny Labradorite” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük