LENNY LAMB Little Love – AMAZONITE karikás kendő

16900 Ft

Ideális babahordozó eszköz már egészen újszülött kortól használható. Könnyebb megkötni, mint egy hosszú kendőt. Körbeöleli a babát. Egy rövidebb, egyik végén két karikával ellátott kendő. Féloldalas hordozó, ezért hosszútávú, illetve rendszeres hordozás esetén a szülő és a gyermek érdekében is ajánlott váltogatni az oldalakat. Gyorsan felvehető, használata gyorsan elsajátítható. Mérete könnyedén állítható. Leginkább csípőn hordozásra használatos, de elöl és háton is lehet vinni benne a babát.

Esetenként hosszú kendőből karikásítjuk.

Teherbírása: max.15 kg

Méretei: hossza 1,8 méter, szélessége  60 cm

 

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Mosási kezelési útmutató: Tilos tépőzáras és cipzáras ruhákkal együtt mosni. 30 – 40 fokon kímélő mosással, ne egyedül mossuk lehetőleg, mosózsákba vagy (egy fehér színét nem engedő párnahuzatba tegyük bele). Öblítőt ne használjunk!

Teljeskörű garancia ideje: 1,5 év, kivéve mechanikai vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülések– ezekért javítási költséget számítunk fel. Nem tudunk garanciát vállalni: A Kendő NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ SÉRÜLÉSEKRE! Szál kihúzódásra, mosásból eredő hibákra. Külső tényezők miatt bekövetkezett szakadásra, helytelen használatból eredő sérülésekre.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LENNY LAMB Little Love – AMAZONITE karikás kendő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.