Little Frog Green Linen Harmony karikás kendő

21900 Ft

Ideális babahordozó eszköz már egészen újszülött kortól használható. Könnyebb megkötni, mint egy hosszú kendőt. Körbeöleli a babát. Egy rövidebb, egyik végén két karikával ellátott kendő. Féloldalas hordozó, ezért hosszútávú, illetve rendszeres hordozás esetén a szülő és a gyermek érdekében is ajánlott váltogatni az oldalakat. Gyorsan felvehető, használata gyorsan elsajátítható. Mérete könnyedén állítható. Leginkább csípőn hordozásra használatos, de elöl és háton is lehet vinni benne a babát.

Esetenként hosszú kendőből karikásítjuk.

Teherbírása: max.15 kg

Méretei: hossza 1,8 méter, szélessége  60 cm

 

Elfogyott

Leírás

Mosási kezelési útmutató: Tilos tépőzáras és cipzáras ruhákkal együtt mosni. 30 – 40 fokon kímélő mosással, ne egyedül mossuk lehetőleg, mosózsákba vagy (egy fehér színét nem engedő párnahuzatba tegyük bele). Öblítőt ne használjunk!

Teljeskörű garancia ideje: 1,5 év, kivéve mechanikai vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülések– ezekért javítási költséget számítunk fel. Nem tudunk garanciát vállalni: A Kendő NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ SÉRÜLÉSEKRE! Szál kihúzódásra, mosásból eredő hibákra. Külső tényezők miatt bekövetkezett szakadásra, helytelen használatból eredő sérülésekre.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Little Frog Green Linen Harmony karikás kendő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.