Barion Pixel

Möbius 3:1-ben csatos hordozó LennyLamb Rapunzel -New Era / Azonnal vihető

54500 Ft

Normál derékpánttal szállítjuk. Amennyiben kisebb méretű derékpántot kérsz XS- es (köldöknél mért derékbőség 78 cm vagy az alatti) méret vagy
ezt a megjegyzés rovatba írd fel.
Itt egy kis segítség , ha nem tudod melyik a neked való eszköz:

 

 

Elfogyott

Leírás

Mosási kezelési útmutató:

A hordozót összekapcsolt vagy levett csatokkal szabad tisztítani. Tilos tépőzáras és cipzáras ruhákkal együtt mosni. 30 – 40 fokon kímélő mosással, ne egyedül mossuk lehetőleg, mosózsákba vagy (egy fehér színét nem engedő párnahuzatba tegyük bele). Helytelen mosásból eredő sérülésekre, elszíneződésekre és szál kihúzódásokra, felelősséget nem tudunk vállalni. Öblítőt ne használjunk! Ajánljuk hozzá a pántrágó használatát, ezzel a mosások számát csökkenteni lehet.

A derékpánt teljesen kivehető, amennyiben az nem koszolódott, kihúzható óvatosan a bodyból egy reklámszatyor vagy egy hosszabb karton segítségével, vagy a kapott takaró tépőzárak segítségével. A derékpántot három igen erős tépőzár rögzíti a bodyhoz. Ezeket nagyon óvatosan válasszuk el egymástól és csúsztassunk be a két tépőzár közzé vagy egy szatyrot, vagy egy karton darabot. A derékpántot kezünkkel e-közben picit nyomjuk össze, a könnyebb mozgathatóság érdekében, és a bodyt toljuk fel egy irányba, mint mikor a terpesz szélességét állítjuk ( a tépőzárak összetapadását megakadályozandó, használhatjuk a vásárláskor kapott 3 anyagdarabot is). Óvatosan húzzuk ki a derékpántot és így a kendős bodyt akár kézzel is kimoshatjuk!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Möbius 3:1-ben csatos hordozó LennyLamb Rapunzel -New Era / Azonnal vihető” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük