Möbius 3:1-ben hordozó Little Frog Ametrine / rendelhető max. 2 hét

44990 Ft

Kívül -belül 100%  kendő. Belső oldala egyszínű Colimacon kendő. Állítható magasság és terpesz. 4 hónapos kortól 4 éves korig jó. Kisbabáknak derékba csatlakozási lehetőség hogy a kicsik gerincét maximálisan tehermentesítsük. Nagyobb ülni tudó babáknak bodyba csatlakozási lehetőség és a már járni tudóknak onbuvá alakítható a derékpánt kiiktatásával. Derék és vállpántok 100% pamut sávolyszövésű magas kopásállóságú igazán strapabíró anyagból készültek.Jól párnázottak. Felső létracsat rejtett a kis kezek és éhes babaszájak elöl így a hordozó személy könnyen tudja állítani de a baba elöl rejtve marad a csat. Max terpesz 50cm max magasság középen mérve 43 cm három irányban állítható pántok National Molding és Duraflex csatok és hevederek felhasználásával készült. A derék pánt csatja két oldalra húzható.Vastag derékpánttal, hogy a derekat, a keresztcsontot és a méhet tehermentesítsük a baba súlyától.
Normál derékpánttal szállítjuk. Amennyiben kisebb méretű derékpántot kérsz XS- es (köldöknél mért derékbőség 78 cm vagy az alatti) méret vagy
ezt a megjegyzés rovatba írd fel.

 

 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Csatosaink hatalmas előnye az átalakíthatóság . Egy eszköz megvételével valójában három eszközt kapnak a vásárlók .

Hiszen derékpántba kötési lehetőséggel 4 hónapos kortól használható az eszköz, mivel így a baba súlya nem vezetődik vissza rá hanem azt teljes mértékben a szülő viseli mint a kendőknél. Csatlakoztatható a bodyba /ahová a legtöbb csatosnak van csatlakozási lehetősége/ így a már stabilan ülni tudó, totyogó baba használhatja . Majd a hordozós kor legvégén a derékpánt kiiktatásával átalakítható onbuvá az eszköz . Ami az igazi kis örök mozgók, le fel kéredzkedők cipelésében igazi kincs. A csatos magassága és terpesze fokozatosan állítható így a babához igazítható 4 hónapos kortól egészen 110-es ruhaméretig.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Möbius 3:1-ben hordozó Little Frog Ametrine / rendelhető max. 2 hét” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük