Möbius Baby csatos 3:1-ben LennyLamb Herringbone Ombre Green/ azonnal vihető

49500 Ft

Ha a legkisebbeknek keresel csatost hosszú távra, ez a te eszközöd, mivel 2 hónapos kortól 3 éves korig használható. A Baby csatos és a sima 3:1-ben között a max. terhelhetőségnél nem a baba súlya, hanem a centik döntenek.
Alapjában véve szabása minden ugyanaz a két eszköznek, csak a Baby csatos sokkal kisebb babánál is használható már .

Állítható magasság és terpesz. Max. terpesz 43cm max magasság középen mérve 36cm . Min. terpesz 20 cm, min. magasság középen mérve 26cm.

Rendelhető hozzá azonos vagy hasonló színű kendőből pántrágóka/pántvédő Pántrágóka | Möbius-fashion (mobius-fashion.com)

Itt egy kis segítség , ha nem tudod melyik a neked való eszköz, teljes termék leírást itt találsz:

Elfogyott

Leírás

Mosási kezelési útmutató:

A hordozót összekapcsolt vagy levett csatokkal szabad tisztítani. Tilos tépőzáras és cipzáras ruhákkal együtt mosni. 30 – 40 fokon kímélő mosással, ne egyedül mossuk lehetőleg, mosózsákba vagy (egy fehér színét nem engedő párnahuzatba tegyük bele). Helytelen mosásból eredő sérülésekre, elszíneződésekre és szál kihúzódásokra, felelősséget nem tudunk vállalni. Öblítőt ne használjunk! Ajánljuk hozzá a pántrágó használatát, ezzel a mosások számát csökkenteni lehet.

A derékpánt teljesen kivehető, amennyiben az nem koszolódott, kihúzható óvatosan a bodyból egy reklámszatyor vagy egy hosszabb karton segítségével, vagy a kapott takaró tépőzárak segítségével. A derékpántot három igen erős tépőzár rögzíti a bodyhoz. Ezeket nagyon óvatosan válasszuk el egymástól és csúsztassunk be a két tépőzár közzé vagy egy szatyrot, vagy egy karton darabot. A derékpántot kezünkkel e-közben picit nyomjuk össze, a könnyebb mozgathatóság érdekében, és a bodyt toljuk fel egy irányba, mint mikor a terpesz szélességét állítjuk ( a tépőzárak összetapadását megakadályozandó, használhatjuk a vásárláskor kapott 3 anyagdarabot is). Óvatosan húzzuk ki a derékpántot és így a kendős bodyt akár kézzel is kimoshatjuk!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Möbius Baby csatos 3:1-ben LennyLamb Herringbone Ombre Green/ azonnal vihető” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.