Möbius – kendőszárú félcsatos /ez a kép csak illusztráció /3:1-ben kategória kendői közül lehet választani / rendelésre max. 2. hét.

44990 Ft

A kendős félcsatos egyszerű és könnyed megoldás a babák újszülött kortól( 2 hónapos kortól 3 éves korig) hordozására. A kendős hordozó megfelelően támasztja a babát és a párnázott részeknek köszönhetően az eszköz, a baba súlyát  teljesen eloszlatja a hordozószemély testén. Az eszköz alkalmas elöl hátul és csípőn hordozásra. Vállnál párnázott ,terülő kendős szárat és csatos derékpántot adunk. A kendőszárak egyszínű sávoly anyagból készülnek. Az alvó csuklya és a pánt összefogó alap tartozék. Az eszköz pontról pontra állítható magassággal és terpesz szélességgel készül ,x -boxokkal és erősített varratokkal. Max. terpesz 40cm max magasság középen mérve 36cm . Min. terpesz 20 cm, min. magasság középen mérve 26cm.  A bodyt  úgy alakítottuk ki, hogy könnyedén kövesse a baba testét.

Kérlek megjegyzésbe írd be melyik kendőből szeretnéd!!

Az eszköz a babának a kendő élményét, a hordozónak egy csatos kényelmét adja.

Engedélyezett utánrendelésre

Kategória:

Leírás

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Möbius – kendőszárú félcsatos /ez a kép csak illusztráció /3:1-ben kategória kendői közül lehet választani / rendelésre max. 2. hét.” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.