Barion Pixel

Roar Welcome to the jungle – Miel poivre/ebből rendelhető csatos hordozók

42000 Ft63500 Ft

A kiválasztott kendőből tudunk készíteni:
– 3:1-ben csatos hordozót
– Baby 3:1-ben csatos hordozót
– Kendőszárú hordozót csatos derékkal
– Kendőszárú hordozót megkötős derékkal
– Onbu
– Pántrágóka
– Hordozó táska
Itt egy kis segítség , ha nem tudod melyik a neked való eszköz:
Möbius csatos hordozóink kívül -belül 100% kendőből készülnek. Hordozóink belső oldala egyszínű kendő.
Möbius 3:1-ben csatos hordozó: Csatosaink nagy előnye az átalakíthatóság.
Egy eszköz megvételével valójában 3 eszközt kapnak a vásárlók, hiszen a csatos magassága és terpesze fokozatosan állítható így a babához igazítható 4 hónapos kortól egészen a hordozós kor végéig. Möbius 3:1-ben csatos hordozót vagy inkább a Baby 3:1-ben csatos hordozó válasszam? | Möbius-fashion (mobius-fashion.com)
Baby 3:1-ben csatos hordozó: Ha a legkisebbeknek keresel csatost hosszú távra, ez a te eszközöd, mivel 2 hónapos kortól 3 éves korig használható. A Baby csatos és a sima 3:1-ben között a max. terhelhetőségnél nem a baba súlya, hanem a centik döntenek.
Alapjában véve szabása minden ugyanaz a két eszköznek, csak a Baby csatos sokkal kisebb babánál is használható már .
Nyári hálós csatos hordozónkban szellőzik a babád, így nem izzadtok össze annyira. Hálós középbetétünk biztosítja a szellőzést, így a nyári melegben is könnyebb a hordozás. A hálós betét színe a dekor minta színéhez igazodik.
Kendőszárú hordozó csatos vagy megkötős derékkal:  Az eszköz a babának a kendő élményét, a hordozónak egy csatos kényelmét adja.
Onbu: Totyogós kortól használható vagy ha jön a testvér és nem szereted ha nyomja a derékpánt a pocakot ez a tökéletes megoldás.
Kiegészítők:
Hordozóink apa kompatibilisek, hosszú hevederekkel készülnek, és a derékpánt méretét mindig anya derekához kell választani.
(apának nincs méhe , amit tehermentesíteni kellene)
Normál derékpánttal szállítjuk. Abban az esetben kérj XS méretű derékpántot, ha köldöknél mért derékbőséged 78 cm vagy az alatti.
Pántrágóka: Célja, hogy megvédje a hordozó pántját, csatját. Lehetőség van rendelni a hordozó kendő anyagából itt…de ha más kendőből szeretnél akkor itt tudod ki választani. Pántrágóka | Möbius-fashion (mobius-fashion.com)
Hordozó táska: sávoly anyagból készítjük, kendő dekorral.
Hordozóinkat megrendelésre készítjük: elkészülési idő 2-3 hét. Ha nem találsz számodra megfelelő kendő mintát, akkor lehetőség van rendelni kendőket minden hónap 20.-ig.
Minden termékünkről hasznos videókat találtok a Youtube csatornánkon Möbius – YouTube.

Leírás

Mosási kezelési útmutató:

A hordozót összekapcsolt vagy levett csatokkal szabad tisztítani. Tilos tépőzáras és cipzáras ruhákkal együtt mosni. 30 – 40 fokon kímélő mosással, ne egyedül mossuk lehetőleg, mosózsákba vagy (egy fehér, színét nem engedő párnahuzatba tegyük bele). Helytelen mosásból eredő sérülésekre, elszíneződésekre és szál kihúzódásokra, felelősséget nem tudunk vállalni. Öblítőt ne használjunk! Ajánljuk hozzá a pántrágóka használatát, ezzel a mosások számát csökkenteni lehet.

A derékpánt teljesen kivehető, amennyiben az nem koszolódott, kihúzható óvatosan a bodyból egy reklámszatyor vagy egy hosszabb karton segítségével, vagy a kapott takaró tépőzárak segítségével. A derékpántot három igen erős tépőzár rögzíti a bodyhoz. Ezeket nagyon óvatosan válasszuk el egymástól és csúsztassunk be a két tépőzár közzé vagy egy szatyrot, vagy egy karton darabot. A derékpántot kezünkkel e-közben picit nyomjuk össze, a könnyebb mozgathatóság érdekében, és a bodyt toljuk fel egy irányba, mint mikor a terpesz szélességét állítjuk ( a tépőzárak összetapadását megakadályozandó, használhatjuk a vásárláskor kapott 3 anyagdarabot is). Óvatosan húzzuk ki a derékpántot és így a kendős bodyt akár kézzel is kimoshatjuk!

További információk

Termék

3:1-ben csatos hordozó – normál derékpánttal, 3:1-ben csatos hordozó -XS derékpánttal, Baby 3:1-ben csatos hordozó – normál derékpánttal, Baby 3:1-ben csatos hordozó – XS derékpánttal, 3:1-ben nyári hálós csatos hordozó – normál derékpánttal, 3:1-ben nyári hálós csatos hordozó – XS derékpánttal, Baby 3:1-ben nyári hálós csatos hordozó – normál derékpánttal, Baby 3:1-ben nyári hálós csatos hordozó – XS derékpánttal, Kendőszárú hordozó csatos derékkal – normál derékpánttal, Kendőszárú hordozó csatos derékkal – XS derékpánttal, Kendőszárú hordozó megkötős derékkal, Onbu

Derékpánt

XS derékpánt ( köldöknél mért derékbőség 78 cm alatti ), Normál derékpánt

Pántrágóka

Pántrágóka/pántvédő hordozó kendő anyagából, Nem kérek

Hordozó táska

Hordozó táska kis dekorral, Nem kérek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Roar Welcome to the jungle – Miel poivre/ebből rendelhető csatos hordozók” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük