Garancia

GARANCIAPAPÍR

Hordozóra vállalt garancia, vásárlástól számított: 1,5 év

Teljeskörű garanciát vállalunk: cérna szakadásra , varrás vagy készítésből fakadó hibákra.

Nem tudunk garanciát vállalni: A HORDOZÓ NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ SÉRÜLÉSEKRE! Szál kihúzódásra, mosásból eredő hibákra. Külső tényezők miatt bekövetkezett szakadásra, helytelen használatból eredő sérülésekre. Helytelen tisztításból eredő sérülésre vagy helytelen beállításból eredendő kendő szál csúszásra, sérülésre.

Mosási kezelési útmutató:

A hordozót összekapcsolt vagy levett csatokkal szabad tisztítani. Tilos tépőzáras és cipzáras ruhákkal együtt mosni. 30 – 40 fokon kímélő mosással, ne egyedül mossuk lehetőleg, mosózsákba vagy (egy fehér színét nem engedő párnahuzatba tegyük bele). Helytelen mosásból eredő sérülésekre, elszíneződésekre és szál kihúzódásokra, felelősséget nem tudunk vállalni. Öblítőt ne használjunk! Ajánljuk hozzá a pántrágó használatát, ezzel a mosások számát csökkenteni lehet.

A derékpánt teljesen kivehető, amennyiben az nem koszolódott, kihúzható óvatosan a bodyból egy reklámszatyor vagy egy hosszabb karton segítségével, vagy a kapott takaró tépőzárak segítségével. A derékpántot három igen erős tépőzár rögzíti a bodyhoz. Ezeket nagyon óvatosan válasszuk el egymástól és csúsztassunk be a két tépőzár közzé vagy egy szatyrot, vagy egy karton darabot. A derékpántot kezünkkel e-közben picit nyomjuk össze, a könnyebb mozgathatóság érdekében, és a bodyt toljuk fel egy irányba, mint mikor a terpesz szélességét állítjuk ( a tépőzárak összetapadását megakadályozandó, használhatjuk a vásárláskor kapott 3 anyagdarabot is). Óvatosan húzzuk ki a derékpántot és így a kendős bodyt akár kézzel is kimoshatjuk!

A húzózsinór csak a kisebb beállításokhoz megfelelő, ezzel  nem tudtok nagyobb méretet állítani a terpeszen, arra a tépőzár való!

Hordozó kisbabásítása: a bodyba csatlakozó hevederen lévő csatot áthelyezzük a derékpántba csatlakozó hevederre !!!Kisbabás csatosként, ha a derékpántba kívánjuk rögzíteni a vállpántokat, abban az esetben a bodyban lévő hevederről át kell fűzni a csatokat a derékpánt hevederébe.

Onbuvá alakítás: Óvatosan eltávolítjuk a derékpántot úgy, hogy két oldalra majd középre is behelyezzük a tépőzár takarókat és utána a vállpántot a body alján lévő csatba csatoljuk!!!

A termékkel felmerülő bármilyen kérdéssel , problémával a következő csatornákon értek utol:

Tel.: +36303899035 E-mail: mobiusfashion@gmail.com  Facebook: www.facebook.com/mobiusfashion

Jó hordozást kívánunk  és mesés álomporos utakat!

MÖBIUS

 

 

Gyerek Softshell kezeslábas leírása, mosási útmutatója és garanciapapír

 

Állítható méretű polárral vagy sherpával kombinált,vízhatlan softshell kezeslábas. Vízálló, szélálló anyag.
Kinőhetetlen kezeslábas, mert gumikkal a hossza  és bősége állítható .Simléderes kapucnival, amit vissza is lehet hajtani. Beakasztós gumipánt van a lábán, ami a cipő talpa alá akasztva, védi a gyerek lábát. Oldalán belül állítható a méret, az ujj rész visszahajtható.

Tisztítása :

Összehúzott cipzárral szabad csak mosni. Mosógépben max. 40 fokon,  max. 1000 centrifugán. Szárítani vállfán érdemes . Szárítógépbe tenni nem szabad!!  A kezeslábasból olajos szennyeződést patikában kapható sebbenzinnel érdemes kiszedni ,de ez azonnali kézi mosást igényel ott ahol a felület a sebbenzinnel találkozott, mivel a száradás után foltot hagyhat.Külön impregnálást nem igényel, hacsak nem a kosztaszítóságát szeretné növelni, ez esetben impregnáló sprayt javaslok.

A termékkel felmerülő bármilyen kérdéssel, problémával a következő csatornákon értek utol:

Tel.: +36303899035

E-mail: mobiusfashion@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/mobiusfashion

Teljeskörű garancia ideje 1 év, kivéve mechanikai vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülések– ezekért javítási költséget számítunk fel.

A postaköltség minden esetben a vevőt terheli.

 

 

Gyerek Softshell kabát leírása, mosási útmutatója és garanciapapír

Állítható méretű polárral vagy sherpával kombinált vízhatlan softshell kabát. A kabáton elöl  két cipzár található, az egyik rejtve egy takaró alatt, azzal tudod a kabátot szűkíteni vagy bővíteni. Oldalán belül állítható a méret, az ujj rész visszahajtható.

Softshell kabát tisztítása : Összehúzott cipzárral szabad csak mosni. Mosógépben max. 40 fokon,  max. 1000 centrifugán. Szárítani vállfán érdemes . Szárítógépbe tenni nem szabad!!  A kabátból olajos szennyeződést patikában kapható sebbenzinnel érdemes kiszedni ,de ez azonnali kézi mosást igényel ott ahol a felület a sebbenzinnel találkozott, mivel a száradás után foltot hagyhat.Külön impregnálást nem igényel, hacsak nem a kosztaszítóságát szeretné növelni, ez esetben impregnáló sprayt javaslok.

A termékkel felmerülő bármilyen kérdéssel, problémával a következő csatornákon értek utol:

Tel.: +36303899035

E-mail: mobiusfashion@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/mobiusfashion

Teljeskörű garancia ideje 1 év, kivéve mechanikai vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülések– ezekért javítási költséget számítunk fel.

A postaköltség minden esetben a vevőt terheli.

 

 

A pulóver nyakát sem elől, sem háti, sem csípőn hordozáskor nem szabad rögzíteni a pulóverhez, csak a nyak köré!!!

( A patentok kiszakadását okozhatja! )

A pulóverben lehet elől, hátul és csípőn hordozni is. Valamint alkalmas kismama ruházatnak és normál pulóverként is hordható. Anyagösszetétel: 60% pamut, 40% poliészter

MOSÁSI ÚTMUTATÓ:
A pulóver mosása gépben történik, lehetőleg kifordítva max. 40 fokon .

Szárítógépbe nem helyezhető! Kifordítva érdemes mosni. Szárítása nem lógatva, hanem vízszintes felületen az optimális.

GARANCIA:

1 éves teljeskörű garanciát vállalunk a pulóver varratainak esetleges szakadására és a patentokra amennyiben használatuk rendeltetésnek megfelelően történik .

Garanciát nem tudunk vállalni: sérülésből eredő hibákra és bármilyen nem rendeltetésszerű használatból eredő hibára ..Különösképpen a cipzár helytelen összeillesztéséből eredő hibákra . Az anyag esetleges bolyhosodására, elszíneződésére garanciát nem tudunk vállalni. Továbbá mosásból,  helytelen mosásból eredő sérülésekre, elszíneződésekre, szálkihúzódásokra felelősséget nem tudunk vállalni.

Javítani ezeket az esetleges hibákat módunkban áll, de ezeket díjazás ellenében tudjuk vállalni.

Teljeskörű garancia ideje 1 év, kivéve mechanikai, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülés – ezekért javítási költséget számítunk fel.

A postaköltség mindenkor a vevőt terheli.

 

 

Softshell kabát leírása mosási útmutatója és garanciapapír

A kabáton elől két cipzár található. Az egyik rejtve egy takaró alatt, azzal tudod a kabátot baba nélkül hordani, a másik a pocak bővítő, amivel kismamaként lehet hordani a kabátot a terhesség elején vagy ha egy mérettel nagyobb kabátra van szükséged. A terhesség végén érdemes a bababetétet betenni behajtott fülekkel és a legkisebbre behúzott zsinórokkal. Ez a cipzár lehetőséget nyújt még arra is, hogy szülés után, amikor még nem nyered vissza a régi alakod, se maradj kabát nélkül.

Elöl hordozáskor: a bababetét be cipzárazásával  fértek el a babával . A betéten találsz felül két fülecskét, amik segítségével még magasabban zárhatod a betétet, ezeket a mellkason lévő két patenthoz tudod rögzíteni , ha pedig nincs szükségetek rá egyszerűen csak be kell hajtani.

Csípőn hordozáskor: a bővítő cipzárt érdemes használni,  így nagyobb mozgástere van a bababetétnek az oldal irányú mozgásra.

Háti hordozáshoz: a betét hátra kerül, és a kabát felvehető teljesen nyitott háti panellel is (ilyenkor érdemes levenni a kapucnit amíg nem megy a visszakapcsolása, a patentos háti panelnek automatikusan) Ebben az esetben alulról érdemes a kabátot felvenni és a baba tarkójánál megakasztani a bababetétet.Nyugodt babánál lehet bújtatni  is a picin a kabátot.  Ilyenkor a háti panelt a bővebb patentra kell előre állítani és a pici fejét át kell bújtatni a háti panel és a bababetét közti lukon.

A kabát felnőtt kapucniját háti babánál érdemes a legkisebbre állítani (de akár a nyaki részbe is hajthatjuk)így biztos nem zavarja a babákat .

A kabátot minél jobban magatokra igazítjátok a behúzókkal ,annál jobban bent tartja az általatok termelt hőt .

Softshell kabát tisztítása :

Mosógépben max. 40 fokon , max.1000 centrifugán. Szárítani vállfán érdemes . Szárítógépbe nem tehető! Mosásból , helytelen mosásból eredő sérülésekre, elszíneződésekre, szálkihúzódásokra felelősséget nem tudunk vállalni. A kabátból olajos szennyeződést patikában kapható sebbenzinnel érdemes kiszedni ,de ez  azonnali kézi mosást igényel ott ahol a felület a sebbenzinnel találkozott ,mivel az száradás után foltot hagyhat. Külön impregnálást nem igényel ,hacsak nem a kosztaszítóságát szeretné növelni, ez esetben impregnáló sprayt javaslok.

A termékkel felmerülő bármilyen kérdéssel ,problémával a következő csatornákon értek utol:

Tel.: +36303899035 E-mail: mobiusfashion@gmail.com Facebook: www.facebook.com/mobiusfashion

Teljeskörű garancia ideje 1 év, kivéve mechanikai vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülés – ezekért javítási költséget számítunk fel.

A postaköltség mindenkor a vevőt terheli.

Vásárlás dátuma, garancia kezdete:

Möbius