Barion Pixel

Csatos hordozóeszközök garancia (3:1-ben, 3:1-ben Baby csatos)

 

Teljeskörű garancia ideje: 1,5 év, kivéve mechanikai vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülések– ezekért javítási költséget számítunk fel. Nem tudunk garanciát vállalni: A HORDOZÓ NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ SÉRÜLÉSEKRE! Szál kihúzódásra, mosásból eredő hibákra. Külső tényezők miatt bekövetkezett szakadásra, helytelen használatból eredő sérülésekre. Helytelen tisztításból eredő sérülésre vagy helytelen beállításból eredendő kendő szál csúszásra, sérülésre.

Mosási kezelési útmutató: A hordozót összekapcsolt vagy levett csatokkal szabad tisztítani. Tilos tépőzáras és cipzáras ruhákkal együtt mosni. 30 – 40 fokon kímélő mosással, ne egyedül mossuk lehetőleg, mosózsákba vagy (egy fehér színét nem engedő párnahuzatba tegyük bele). Öblítőt ne használjunk!

Ajánljuk hozzá a pántrágóka használatát, ezzel a mosások számát csökkenteni lehet.

A derékpánt teljesen kivehető, amennyiben az nem koszolódott, kihúzható óvatosan a bodyból egy reklámszatyor vagy egy hosszabb karton segítségével, vagy a kapott takaró tépőzárak segítségével. A derékpántot három igen erős tépőzár rögzíti a bodyhoz. Ezeket nagyon óvatosan válasszuk el egymástól és csúsztassunk be a két tépőzár közé vagy egy szatyrot, vagy egy karton darabot. A derékpántot kezünkkel eközben picit nyomjuk össze, a könnyebb mozgathatóság érdekében, és a bodyt toljuk fel egy irányba, mint mikor a terpesz szélességét állítjuk (a tépőzárak összetapadását megakadályozandó, használhatjuk a vásárláskor kapott 3 anyagdarabot is). Óvatosan húzzuk ki a derékpántot és így a kendős bodyt akár kézzel is kimoshatjuk!

A húzózsinór csak a kisebb beállításokhoz megfelelő, ezzel nem tudtok nagyobb méretet állítani a terpeszen, arra a tépőzár való!

Hordozó kisbabásítása: a bodyba csatlakozó hevederen lévő csatot áthelyezzük a derékpántba csatlakozó hevederre !!!Kisbabás csatosként, ha a derékpántba kívánjuk rögzíteni a vállpántokat, abban az esetben a bodyban lévő hevederről át kell fűzni a csatokat a derékpánt hevederébe.

Onbuvá alakítás: Óvatosan eltávolítjuk a derékpántot úgy, hogy két oldalra majd középre is behelyezzük a tépőzár takarókat és utána a vállpántot a body alján lévő csatba csatoljuk!!!

 

KÉRLEK MIELŐTT HASZNÁLNI KEZDED HORDOZÓNKAT, NÉZD MEG VIDEÓNKAT A YOUTUBE-N. SEGÍT NEKED A HELYES BEÁLLÍTÁSBAN.

Möbius 3:1-ben csatos hordozó használata – YouTube        

 

 

Softshell kabát leírása, mosási útmutatója és garancia

A kabáton elől két cipzár található. Az egyik rejtve egy takaró alatt, azzal tudod a kabátot baba nélkül hordani, a másik a pocak bővítő, amivel kismamaként lehet hordani a kabátot a terhesség elején vagy ha egy mérettel nagyobb kabátra van szükséged. A terhesség végén érdemes a bababetétet betenni behajtott fülekkel és a legkisebbre behúzott zsinórokkal. Ez a cipzár lehetőséget nyújt még arra is, hogy szülés után, amikor még nem nyered vissza a régi alakod, se maradj kabát nélkül.

Elöl hordozáskor: a bababetét becipzározásával fértek el a babával. A betéten találsz felül két fülecskét, amik segítségével még magasabban zárhatod a betétet, ezeket a mellkason lévő két patenthoz tudod rögzíteni, ha pedig nincs szükségetek rá egyszerűen csak be kell hajtani.

Csípőn hordozáskor: a bővítő cipzárt érdemes használni, így nagyobb mozgástere van a bababetétnek az oldal irányú mozgásra.

Háti hordozáshoz: a betét hátra kerül, és a kabát felvehető teljesen nyitott háti panellel is (ilyenkor érdemes levenni a kapucnit amíg nem megy a visszakapcsolása) Ebben az esetben alulról érdemes a kabátot felvenni és a baba tarkójánál megakasztani a bababetétet. Nyugodt babánál lehet bújtatni is a picin a kabátot.  Ilyenkor a háti panelt a bővebb patentra kell előre állítani és a pici fejét át kell bújtatni a háti panel és a bababetét közti lukon.

A kabát felnőtt kapucniját háti babánál érdemes a legkisebbre állítani (de akár a nyaki részbe is hajthatjuk) így biztos nem zavarja a babákat. A kabátot minél jobban magatokra igazítjátok a behúzókkal, annál jobban bent tartja az általatok termelt hőt.

Softshell kabát tisztítása: Mosógépben max. 40 fokon, max.1000 centrifugán. Szárítani vállfán érdemes. Szárítógépbe nem tehető! Mosásból, helytelen mosásból eredő sérülésekre, elszíneződésekre, szálkihúzódásokra felelősséget nem tudunk vállalni. A kabátból olajos szennyeződést patikában kapható sebbenzinnel érdemes kiszedni, de ez azonnali kézi mosást igényel ott, ahol a felület a sebbenzinnel találkozott, mivel az száradás után foltot hagyhat. Külön impregnálást nem igényel, hacsak nem a kosztaszítóságát szeretné növelni, ez esetben impregnáló sprayt javaslok.

Teljeskörű garancia ideje: 1 év, kivéve mechanikai vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülés – ezekért javítási költséget számítunk fel.  A postaköltség mindenkor a vevőt terheli.

 

 

Hordozós pulóver mosási útmutató és garancia

 A pulóver nyakát sem elől, sem háti, sem csípőn hordozáskor nem szabad rögzíteni a pulóverhez, csak a nyak köré!!! (A patentok kiszakadását okozhatja!)

Mosása: Összehúzott cipzárral szabad csak mosni, lehetőleg kifordítva max. 40 fokon. Szárítógépbe nem helyezhető! Kifordítva érdemes mosni. Szárítása nem lógatva, hanem vízszintes felületen az optimális.

Teljeskörű garancia ideje: 1 év, kivéve mechanikai, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülés – ezekért javítási költséget számítunk fel. Garanciát vállalunk a pulóver varratainak esetleges szakadására és a patentokra, amennyiben használatuk rendeltetésnek megfelelően történik.

Garanciát nem tudunk vállalni: sérülésből eredő hibákra és bármilyen nem rendeltetésszerű használatból eredő hibára. Különösképpen a cipzár helytelen összeillesztéséből eredő hibákra. Az anyag esetleges bolyhosodására, elszíneződésére, garanciát nem tudunk vállalni. Továbbá helytelen mosásból eredő sérülésekre, elszíneződésekre, szál kihúzódásokra felelősséget nem tudunk vállalni. Javítani ezeket az esetleges hibákat módunkban áll, de ezeket díjazás ellenében tudjuk vállalni. 

 

 

Möbius csatos hordozó (2:1-ben, onbu) mosási útmutatója és garancia

 

Teljeskörű garancia ideje: 1,5 év, kivéve mechanikai vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülések– ezekért javítási költséget számítunk fel. Nem tudunk garanciát vállalni: A HORDOZÓ NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ SÉRÜLÉSEKRE! Szál kihúzódásra, mosásból eredő hibákra. Külső tényezők miatt bekövetkezett szakadásra, helytelen használatból eredő sérülésekre. Helytelen tisztításból eredő sérülésre vagy helytelen beállításból eredendő sérülésre.

Mosási kezelési útmutató: A hordozót összekapcsolt vagy levett csatokkal szabad tisztítani. Tilos tépőzáras és cipzáras ruhákkal együtt mosni. 30 – 40 fokon kímélő mosással, ne egyedül mossuk lehetőleg, mosózsákba vagy (egy fehér színét nem engedő párnahuzatba tegyük bele). Öblítőt ne használjunk!

Ajánljuk hozzá a pántrágóka használatát, ezzel a mosások számát csökkenteni lehet.

KÉRLEK MIELŐTT HASZNÁLNI KEZDED HORDOZÓNKAT, NÉZD MEG VIDEÓNKAT A YOUTUBE-N. SEGÍT NEKED A HELYES BEÁLLÍTÁSBAN.

 

 

Gyerek Softshell ruházat mosási útmutatója és garancia

 

Tisztítás : Összehúzott cipzárral szabad csak mosni. Mosógépben max. 40 fokon, max. 1000 centrifugán. Szárítani vállfán érdemes. Szárítógépbe tenni nem szabad!! Vasalni tilos! Az olajos szennyeződést patikában kapható sebbenzinnel érdemes kiszedni, de ez azonnali kézi mosást igényel ott, ahol a felület a sebbenzinnel találkozott, mivel a száradás után foltot hagyhat.

Külön impregnálást nem igényel, hacsak nem a kosz taszítóságát szeretné növelni, ez esetben impregnáló sprayt javaslok.

 

YouTube: Möbius

Teljeskörű garancia ideje: 1 év, kivéve mechanikai vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülések– ezekért javítási költséget számítunk fel.

A postaköltség minden esetben a vevőt terheli.

 

Möbius esőkabát vagy bélelt egyterű kabát mosási útmutató és garancia

 

Kabát tisztítása: Összehúzott cipzárral szabad csak mosni. Mosógépben max. 40 fokon, max. 1000 centrifugán. Szárítani vállfán érdemes. Szárítógépbe tenni nem szabad!! Vasalni nem szabad!

 A kabátból olajos szennyeződést patikában kapható sebbenzinnel érdemes kiszedni, de ez azonnali kézi mosást igényel ott, ahol a felület a sebbenzinnel találkozott, mivel a száradás után foltot hagyhat. Külön impregnálást nem igényel, hacsak nem a kosztaszítóságát szeretné növelni, ez esetben impregnáló sprayt javaslok.

A termékkel felmerülő bármilyen kérdéssel, problémával a következő csatornákon értek utol:

 

Teljeskörű garancia ideje: 1 év, kivéve mechanikai vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülések– ezekért javítási költséget számítunk fel.

A postaköltség minden esetben a vevőt terheli.

Möbius hordozó kendők mosási útmutatója és garancia

 

Teljeskörű garancia ideje: 1,5 év, kivéve mechanikai vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülések– ezekért javítási költséget számítunk fel. Nem tudunk garanciát vállalni: A Kendő NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ SÉRÜLÉSEKRE! Szál kihúzódásra, mosásból eredő hibákra. Külső tényezők miatt bekövetkezett szakadásra, helytelen használatból eredő sérülésekre.

Mosási kezelési útmutató: Tilos tépőzáras és cipzáras ruhákkal együtt mosni. 30 – 40 fokon kímélő mosással, ne egyedül mossuk lehetőleg, mosózsákba vagy (egy fehér színét nem engedő párnahuzatba tegyük bele). Öblítőt ne használjunk!

A termékkel felmerülő bármilyen kérdéssel, problémával a következő csatornákon értek utol:

 

Hordozó kendő kötésekről, rengeteg oktató videót találsz a Youtube-on, vagy hordozási tanácsadó segítségét tudod kérni a szakszerű megkötésben.

 A postaköltség minden esetben a vevőt terheli.